Over FJ-plants

FJ-Plants verse planten uit Dongen

Met een uitgestrekt containerveld en grootse kas is FJ-Plants sinds 2005 gevestigd in het mooie Dongen. De twee vennoten Frank Mathijssen en Jeroen van Beurden bundelden hun krachten en kennis tot een succesvolle samenwerking. Vandaag de dag hebben zij een groot, succesvol bedrijf. Als marktleider op het gebied van hedera ontwikkelt het bedrijf zich iedere dag om elke morgen een nog mooier product te kunnen realiseren.

365 dagen de beste Hibernica

De kwekerij is gespecialiseerd in de kweek van Hedera Hibernica. Deze specialisatie betekent dat zij altijd de beste planten leveren aan hun klant.  En altijd vers! Doordat er in de imposante kwekerij het hele jaar nieuwe hedera’s worden opgepot, levert FJ-Plants 365 dagen per jaar verse planten. Deze continue productie is uniek in Nederland.

Duurzame kwaliteit

De passie voor kweken en een gedegen kennis van de markt komen samen in dit professionele bedrijf waarin kwaliteit voorop staat. De planten voldoen dan ook aan de strengste eisen. Tijdens alle stappen van het kweekproces wordt gecontroleerd op deze kwaliteitseisen. En zo zijn mooie volle planten met fris blad en een sterke, weerbare wortel de standaard. Op dit moment wordt er zoveel mogelijk met biologische bestrijdingsmiddelen gewerkt. Innovaties op het vlak van duurzaamheid worden nauwgezet gevolgd en zullen het kweekproces in de komende jaren verder bestendigen. Zo draagt FJ-Plants bij aan een groenere toekomst!

Altijd leverbaar: per stuk en in bulk

Naast dat FJ-Plants zich onderscheidt doordat zij het hele jaar rond leveren, zijn de planten ook leverbaar in grote volumes. Door de uitgebreide (markt)expertise binnen het bedrijf is altijd voldoende voorraad beschikbaar om op elk moment en aan elke vraag van de klant te voldoen.

Haagplanten

Naast de specialisatie in hedera levert de kwekerij ook nog een klein assortiment haagplanten in 10 liter pot. Deze buitenteelt vindt plaats op het uitgestrekte containerveld van de kwekerij en vormt de perfecte aanvulling op het geheel.

FJ-Plants blijft innoveren. Dit past binnen de visie van Frank en Jeroen om ook op lange termijn de standaard voor de beste kwaliteit in de markt te bepalen. Kwaliteit die zij kweken op duurzame wijze en natuurlijk altijd met het belang van hun klanten voor ogen.

Meer weten? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.